Sportschool Zaandam

Muurstickers in de sportschool

Sportschool Zaandam

Stoneheart Fitness onderscheid zich van een sportschool op verschillende vlakken.

Zoals educatie, motivatie en een persoonlijke ‘touch’. In sportscholen kan je personal training krijgen, dit is echter niet volledig persoonlijk. De trainer is meestal bekend met de sportleden, wordt vaak afgeleid voor een groet of een kort praatje. Een sportschool is meer voor mensen die zelfstandig willen trainen en een studio is bedoelt voor personal training. Een grote commerciële sportschool licht de nadruk vooral op kwantiteit, ook al beweren bepaalde sportscholen dat zij ook voor kwaliteit gaan. In een personal training studio is er meer aandacht voor kwaliteit en is het meer persoonlijk. In deze alinea is ook het woord educatie genoemd. Naast de trainers/coach certificering zijn wij ook medisch gediplomeerd en werken wij samen met een Huisarts, Fysiotherapeut/Manueeltherapeut en met een Mensendiecktherapeut. Doordat wij medisch gediplomeerd zijn krijgen wij regelmatig cliënten die bijna of volledig uitbehandeld zijn om de belastbaarheid/fitheid te vergroten. Dit is weer een voorbeeld waarin Stoneheart Fitness zich onderscheid van een sportschool.

Herkend u dit? En krijgt u ook personal training in een sportschool?

U heeft de stap gezet om in uw zelf te investeren, dan is het aan te raden om een studio voor personal training te contacten. Stoneheart Fitness is een personal training studio in het centrum van Zaandam. Men kent deze locatie van de voormalige politie museum.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op. Klik hier om contact op te nemen.

Met Sportieve groet,

Stoneheart Fitness

NB: voor meer informatie over de studio, verwijs ik u graag naar een ander blogbericht. In het hoofdmenu van onze website ziet u BLOG staan. Als u daarop klikt ziet u de voordeur van onze studio voor personal training. Daar klikt u op en kunt u direct meer lezen over onze studio.

Train met de juiste informatie
Onze slogan!

 

 

Bekijk onze nieuwe ideeën voor de studio op YouTube

 

× Message/Bericht