Personal Training Zaandam

Welkom bij

Stoneheart Fitness!

Welkom bij Stoneheart Fitness, dé expert in personal training Zaandam. Bij onze trainingen sta jij centraal. Jouw eigen personal trainer zorgt er samen met jou voor dat jij jouw doelen behaalt en een gezonde levensstijl tegemoet gaat.

De voordelen van een personal trainer Zaandam

Herken jij het? Dat verdienmodel van de conventionele sportschool? Je sluit een abonnement af, komt een aantal weken sporten en toch raak je uiteindelijk gedemotiveerd waardoor je niet meer naar de sportscholen gaat. Ondertussen loopt het abonnement toch door en geef je geld uit voor iets waar je geen gebruik van maakt.
Sporten onder begeleiding van een personal trainer Zaandam bij Stoneheart Fitness gaat dit tegen. Er zijn meerdere voordelen van personal training ten opzichte van zelf sporten in de sportschool. Laten we een kijkje nemen naar drie verschillende voordelen.

Rekband oefening andere kleuren

WIST JE DAT?

Naast uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van fitness, is Stoneheart Fitness ook medisch gediplomeerd!

video thumbnail

Video in de spotlight

Krijg een impressie van onze locatie en technieken met deze unieke workout video met de eigenaar van Stoneheart Fitness in beeld; Ruben Steenhart!

Let op! De video is in het Engels.

Vraag nu een intakegesprek aan!

Uit ruimschootse ervaring hebben wij geleerd dat het vele malen effectiever is om meerdere kleine doelen te bepalen dan een hele verre target. Onze visie is dat jij het beste jouw grote doelen kunt bereiken in kleinere stappen. Wanneer jij bijvoorbeeld van plan bent om 20 kilo af te vallen, deelt jouw personal trainer Zaandam dit op in kleinere en makkelijker haalbare stappen.

Wanneer je een enkel groter doel stelt en deze voor lange tijd niet behaalt, zakt de motivatie steeds verder af. Door kleinere tussendoelen voor jezelf te stellen motiveer jij jezelf telkens als jij een doel behaalt. Personal training Zaandam zorgt er in dat geval voor dat er realistische doelen gesteld worden en deze ook nageleefd worden door effectief te sporten.

Personal training Zaandam in het kort

clipboard
utensils
brain
brain
medal
map-location