ZIT JIJ SCHEEF? | 2 MINUTE DAY

In deze video leer ik je hoe je bewust je zelf kan controleren of je recht zit of juist niet. Een mooie investering zou ik zeggen.

ONTSPANNING NEK EN SCHOUDERS

In deze video laat ik 3 oefeningen zien hoe je je nek-schoudergordel kan ontspannen. Vooral nu is het extra belangrijk om een balans te vinden tussen spanning en ontspanning. 

OEFENINGEN OP EEN STOEL VOOR JE BOVENLIJF

In deze video kan je zien welke oefeningen je je op een stoel kan doen om je onderrug, bovenrug, nek en bil regio kan ontspannen. Dit is deel 4 van de serie hoe je thuis zelf kan managen tijdens de corona virus tijd. Zorg dat je vorige video’s ook hebt gezien

HOE JE JE ONDERRUG KAN ONTSPANNEN TIJDENS ZITTEN

Je onderrug (lumbale wervelkolom) kan ontspannen zonder van je bureau stoel af te komen? Dat kan! In deze video laat ik een aantal praktische oefeningen zien.

BUREAU INDELEN EN GEBRUIKEN | DE JUISTE MANIER

In deze video geef ik je tips hoe je werkplek thuis kan indelen, om een ‘goede’ ontspannen houding aan te nemen en dit te kunnen behouden tijdens je werk.

HOE MOET JE ZITTEN OP EEN STOEL ?

In deze video in opdracht van Verkade leg ik uit hoe je je bureaustoel moet instellen. Het is dan ook een stappenplan. Ideaal nu, omdat de meeste thuis moeten werken, i.v.m. de Corona Virus.