DUO TRAINING bij STONEHEART FITNESS

 
DUO TRAINING, Wil jij samen met een ander trainen? Dit kan bijvoorbeeld een goede vriend/vriendin zijn, dan heeft dat vele voordelen. Denk er maar aan dat jullie samen jullie doel aan het verwezenlijken zijn, alle voordelen van PERSONAL TRAINING, financieel en gemotiveerd blijven.
 
Het is meer als meten & een programma volgen. Wat het mooiste zou zijn, is dat alles in zijn geheel (voeding, bewustwording, houding, beweging, zelfbeeld en meer..) omgezet wordt in een positieve leefstijl. Dit is namelijk geen struggle om mee te leven maar meer genieten.
 
 

”JOJO EFFECT”

Iedereen kan je oefeningen leren, laten afvallen et cetera. Maar dit is vaak een kort termijn effect (typische ‘jojo’). Hoe weet je als leek welke oefeningen nou eigenlijk voor jou lijf verantwoord zijn & waar liggen de grenzen & accenten?
 

”TRAINING DUURT LANG?”

Daarnaast is het klassiek om minimaal anderhalf uur a twee uur te trainen, bij ons is dat 45 A 60 minuten! Met andere woorden, STONEHEART FITNESS bied je een programma dat verantwoord, effectief & kwalitatief is.
 
Klaar om aan de slag te gaan met een ander? Maak de keuze en laten wij beginnen!