Studio voor Personal Training

Voordeur sportschool

Studio voor Personal Training

Geschiedenis van Stoneheart Fitness te Zaandam

Onze studio bevindt zich in het centrum van Zaandam, tegenover Verkade fabriek. Het pand bestaat sinds 1649! Een monumentaal pand met een nieuwe frisse bestemming. Westzijde 109 heeft diverse bestemmingen gehad, het was eerst onderdeel van de Verkade fabriek en vervolgens is het bekend geworden met het Politiemuseum van Zaandam. Vele Zaankanters zijn bekend met deze plek, vaak ging je erheen als schoollier en kon je oude kostuums, wapens et cetera bezichtigen.

Personal  Training

Nu heeft de ruimte een nieuwe bestemming. Bijna alles is in 2017 gesloopt (wat gesloopt mocht worden) van binnen, om er een frisse look aan te geven. Toch als je binnenkomt zie, voel je geschiedenis hier en daar. Het bestaat uit twee bedrijf units, waaronder Personal Training (Stoneheart Fitness) en ernaast zit een schoonheidsspecialiste (nagelstudio) AVIVA die al meer als 20 jaar in de Westzijde te Zaandam werkzaam is.

 Waar staat Stoneheart voor?

Bedrijfsnaam Stoneheart fitness komt van de achternaam Steenhart.

Waar staat de Studio Personal Training voor?

Dit is al deels omschreven op de pagina van Personal Training, klik hier voor de link. Ik ga het proberen kort samen te vatten. Wij gebruiken de slogan/pay-off ”TRAIN WITH YOUR BRAIN” en dit zegt al genoeg, dan kan je denken, ‘ga ik mijn hersenen trainen?’. Het gaat erom dat je een programma volgt en oefeningen uitvoert waarover is nagedacht en als Personal Trainer probeer ik jou bewust te maken wat onder andere de accenten, grenzen en techniek zijn van de oefeningen. Doordat wij bij Stoneheart Fitness ook medisch zijn afgestudeerd gaan wij verder bij het finetunen van technieken, waarbij juist de kleine verschillen de grote verschillen maken.

Waarom Personal Training bij Stoneheart Fitness?

Of je nu in Zaandam woont of in omstreken, de studio is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid (let wel op, het is betaald parkeren en ja, zelfs op zondag :D) in de Westzijde. Een persoonlijke eigen studio, dus je wordt niet gestoord door externe. Naast Personal Training kan je ook kiezen om aan Small Group Training (alle voordelen van Personal Training) deel te nemen, als je meer wilt weten, klik dan op de link. Wil je liever een grotere groep trainen van max 6 a 8 man, dan is misschien Bootcampen wat voor jou.

Zoals in de vorige alinea staat omschreven, onderscheiden wij ons op verschillende fronten, waardoor je niet alleen gemotiveerd wordt, een duidelijk schema volgt, getraind wordt door een ervaren personal trainer, bewust wordt gemaakt van wat wel en wat niet te doen. Maar ook dat je levensstijl stapsgewijs wordt veranderd (als je daar open voor staat), zodat je resultaten kan behouden, verbeteren en/of onderhouden.

Wil je meer weten, dan kan je contact opnemen op de volgende manieren:

 

 

 

× Message/Bericht