INTRODUCTIE VIDEO

ONZE SERVICE

 

BEDRIJFSVITALITEIT

MEER INFORMATIE

 

PERSONAL TRAINING

MEER INFORMATIE

VISIE VOOR PERSONAL TRAINING

PERSONAL TRAINING STONEHEART FITNESS....LEES VERDER

 

Personal Training StoneheartFitness Zaandam


Hoe je altijd in topvorm bent en gemotiveerd naar training gaat.


Eerlijk is eerlijk: veel mensen haken na een paar weken trainen of fitness af. Ken je het verdienmodel van vele fitnesscentra? Het abonnement. Mensen sluiten het af, zijn na een paar weken niet meer gemotiveerd en komen niet meer. Maar het abonnement loopt door…

Herkenbaar?


Daar doen we bij StoneheartFitness niet aan. Liever lossen we deze worsteling voor je op. “Hoe blijf ik gemotiveerd trainen?” Want zo gaat dat: je slaat een keer over omdat het echt niet uitkomt. En dat is het begin van het einde. Voor je het weet kom je niet meer. Nooit meer. Wij van Stoneheart Fitness zullen er alles aan doen om je hiervoor te behoeden. Als je je op maat gestelde doelen behaalt, word je steeds gemotiveerder. Wij geloven in grote doelen en in kleine stappen om er te komen. Naast kennis en ervaring op gebied van fitness, is Stonehart Fitness ook medisch gediplomeerd. Als je je doelen behaalt, word je gemotiveerder en gemotiveerder… Als je die kleinere stappen ziet als kleinere doelen, en je behaalt deze doelen, dan word je gemotiveerder en gemotiveerder. Dit resulteert zich in meer energie en vitaliteit.

“Hoe ga ik dat bereiken?”


Binnen Stoneheartfitness worden kennis en ervaring uit de medische en de fitness wereld gecombineerd. Bij Stoneheart Fitness zijn we zowel medisch (fysio-mensendieck) als op gebied van fitness gediplomeerd Ruben Steenhart, eigenaar van Stoneheart Fitness, ben gediplomeerd als fysio- en mensendiecktherapeut én als trainer.

Voorheen werkte ik alleen als trainer en ik merkte dat ik kennis en ervaring miste op het gebied anatomie, pathologie, fysiologie en hoe ik toch nog mensen kon trainen, ook al hebben zij bijvoorbeeld een heup of schouderklacht. Daarom ben ik een studie gaan volgen als paramedicus (Mensendieck, specialist op gebied van houding en beweging). Vervolgens heb ik zes jaar in een solo-praktijk gewerkt. Nu is het tijd om beide passies te combineren Ik dacht na over wat ik mooi vind. En over hoe ik mensen nog beter kan helpen. Mijn idee was om kennis te fuseren en toe te passen in een trainingsvorm. Dit is een mooie kans om te investeren in jezelf met ons totaalpakket. Zodat we jouw doel gaan behalen met een verantwoord en effectief programma! Het zal je soms verbazen dat juist de kleine details het grote verschil maakt.

Wilt u verder lezen? Klik dan op de volgende link. Personal Training Stoneheart Fitness Zaandam 

Wilt u direct contact opnemen? Klik dan op de volgende link. Contact voor Personal training


Personal Training StoneheartFitness Zaandam

 

NIEUWSTE YOUTUBE VIDEO’S

What’s New?