Bootcampen bij Stoneheart Fitness

Small Group Training Zaandam

Begeleiding, buiten trainen, motivatie en in een kleine groep trainen?

Dat kan bij Bootcamp van Stoneheart Fitness te Zaandam. Vaak zijn bootcamps/groepslessen groot, waardoor de kwaliteit en effectiviteit achteruit gaat. Bij ons is een groep niet groter als 6 sporters.

Wat voor lessen worden er gegeven?

Er worden drie verschillende buitenlessen georganiseerd:

  • TRX/Suspension training: het is een product dat ontwikkelt is door de Navy Seals om kracht, flexibiliteit en core training tegelijkertijd te trainen. Je maakt gebruik van zwaartekracht en je eigenlichaamsgewicht, waardoor ieder individu op zijn/haar eigen trainingsniveau kan sporten. Voor meer informatie kan je kijken op deze link klikken.
  • Bootcamp: hierin worden verschillende elementen in de training gegooid, zoals resistance band, sled, medicine bal, TRX, kettelebell, dumbbell en meer. Deze trainingsvorm is iets intensiever, maar alsnog kan ieder individu het op zijn of haar eigen trainingsniveau sporten.
  • Dumbbell workout: de naam zegt het al, hierin wordt er alleen getraind met dumbbells. Deze training is speciaal ontwikkelt voor dagen dat het slecht weer is en er dan overkapt getraind kan worden, dat is lastiger met TRX- training of bootcamp.

Kan iedereen participeren met de lessen?

De training en de begeleiding is dermate toegespitst dat iedereen met welk trainingsniveau dan ook, kan meedoen. De begeleider (ik, Ruben Steenhart:D) helpt jou om de juiste grens, accent te vinden en toe te passen.

Waar moet ik zelf voor zorgen?

Zorg ervoor als je nieuw bent, dat je duidelijkheid geeft, over wat je fataliteit is en je doel(en). Tijdens de training is het fijn als je eigen matje meeneemt, drinken en misschien wat te eten (zoals een banaan).

Locaties in Zaanstad/Zaandam?

Op dit moment wordt bootcamp les gegeven op de volgende locatie(s).

  • Westerwatering te Zaandam

Woon je zelf in Zaanstad en kan je een groepje maken met vrienden en/of vriendinnen, laat het mij dan weten en misschien kan ik in jou buurt les geven.

Klik hier als je direct wilt opgeven of als je nog vragen hebt.

× Message/Bericht